Bestuur

Bestuur 2018-2019

Het bestuur van de Jonge Socialisten Zwolle is verantwoordelijk voor de meeste activiteiten, acties, de nieuwsbrief, communicatie en de dagelijkse gang van zaken binnen de JS Zwolle. Ook is het bestuur een aanspreekpunt voor leden voor alle zaken rondom de lokale JS.

Personen

  • Christiaan van DorssenChristiaan van DorssenVoorzitterMailTelefoon06-19460626Christiaan is 19 jaar en is geboren en getogen in Lelystad maar is van Mexicaanse afkomst. Hij is student op Deltion waar hij de studie Vestigingsmanager groothandel volgt, daarnaast doet hij VWO staatsexamen. Hij is lid sinds April 2017 en sinds juni 2018 is hij voorzitter van de JS Zwolle. Hij wil zich meer gaan inzetten voor de afdeling en zo meer betrokken zijn bij de vereniging.
  • Roberto KistRoberto KistSecretarisMailTelefoon06-38309153Roberto Kist is 22 jaar en student Social Work aan hogeschool Windesheim. Hij is actief lid van de Jonge Socialisten en burgerraadslid voor de PvdA Zwolle omdat hij zich in wil zetten voor een sociale en duurzame samenleving waarin iedereen zichzelf kan zijn en de kans krijgt om mee te praten. Als secretaris draagt hij zorg voor veel organisatorische werkzaamheden achter de schermen en is hij hoofdverantwoordelijk voor het contact met de leden.
  • Hans RijkHans RijkPenningmeesterTelefoon06 27369384
Jonge Socialisten in de PvdA