Bestuur

Bestuur 2017-2018

Het bestuur van de Jonge Socialisten Zwolle is verantwoordelijk voor de meeste activiteiten, acties, de nieuwsbrief, communicatie en de dagelijkse gang van zaken binnen de JS Zwolle. Ook is het bestuur een aanspreekpunt voor leden voor alle zaken rondom de lokale JS.

Personen

  • Jesse KoopsJesse KoopsVoorzitterMailTelefoon06-83229892Jesse is een 20-jarige student aan de Universiteit Twente. Sinds juni 2016 heeft hij zich bezig gehouden met de oprichting van afdeling Zwolle en na in oktober 2016 te zijn verkozen als voorzitter is hij inmiddels bezig met zijn tweede termijn. Als voorzitter is Jesse eindverantwoordelijk voor de afdeling en fungeert hij als extern en intern aanspreekpunt.LinkedIn
  • Roberto KistRoberto KistSecretaris/PenningmeesterMailTelefoon06-38309153Roberto Kist is 22 jaar en student Social Work aan hogeschool Windesheim. Hij is lid van de Jonge Socialisten en kandidaat raadslid voor de PvdA Zwolle omdat hij zich in wil zetten voor een sociale en duurzame samenleving waarin iedereen zichzelf kan zijn en de kans krijgt om mee te praten. Als secretaris draagt hij zorg voor veel organisatorische werkzaamheden achter de schermen en is hij hoofdverantwoordelijk voor het contact met de leden.
  • Mehrbod KeshawarziMehrbod KeshawarziBestuurslid LedenMailTelefoon06-14649338Mehrbod is een 16 jarige scholier uit Kampen. Zij is sinds oktober 2016 actief bij de JS Zwolle en op 27 juni 2017 is zij verkozen tot Algemeen Bestuurslid. Zij zal het bestuur helpen waar nodig en staat altijd open voor vragen en/of opmerkingen. Mehrbod zal het komende jaar haar best doen om zoveel mogelijk leden actief te krijgen en heel veel leuke activiteiten te organiseren met de JS Zwolle.
Jonge Socialisten in de PvdA