Bestuur

Bestuur 2017-2018

Het bestuur van de Jonge Socialisten Zwolle is verantwoordelijk voor de meeste activiteiten, acties, de nieuwsbrief, communicatie en de dagelijkse gang van zaken binnen de JS Zwolle. Ook is het bestuur een aanspreekpunt voor leden voor alle zaken rondom de lokale JS.

Personen

  • Jesse KoopsJesse KoopsVoorzitterMailTelefoon06-83229892Jesse is een 20-jarige student aan de Universiteit Twente. Sinds juni 2016 heeft hij zich bezig gehouden met de oprichting van afdeling Zwolle en na in oktober 2016 te zijn verkozen als voorzitter is hij inmiddels bezig met zijn tweede termijn. Als voorzitter is Jesse eindverantwoordelijk voor de afdeling en fungeert hij als extern en intern aanspreekpunt.LinkedIn
  • Roberto KistRoberto KistSecretarisMailTelefoon06-38309153Roberto Kist is 22 jaar en student Social Work aan hogeschool Windesheim. Hij is lid van de Jonge Socialisten en kandidaat raadslid voor de PvdA Zwolle omdat hij zich in wil zetten voor een sociale en duurzame samenleving waarin iedereen zichzelf kan zijn en de kans krijgt om mee te praten. Als secretaris draagt hij zorg voor veel organisatorische werkzaamheden achter de schermen en is hij hoofdverantwoordelijk voor het contact met de leden.
  • Christiaan van DorssenChristiaan van DorssenPenningmeesterMailTelefoon06-19460626Christiaan is 19 jaar en is geboren en getogen in Lelystad maar is van Mexicaanse afkomst. Hij is student op Deltion waar hij de studie Vestigingsmanager groothandel volgt, daarnaast doet hij VWO staatsexamen. Hij is lid sinds April 2017 en sinds 4 januari is hij penningmeester bij de JS Zwolle. Hij wil zich meer gaan inzetten voor de afdeling en zo meer betrokken zijn bij de vereniging.
  • Mehrbod KeshawarziMehrbod KeshawarziBestuurslid LedenMailTelefoon06-14649338Mehrbod is een 16 jarige scholier uit Kampen. Zij is sinds oktober 2016 actief bij de JS Zwolle en op 27 juni 2017 is zij verkozen tot Algemeen Bestuurslid. Zij zal het bestuur helpen waar nodig en staat altijd open voor vragen en/of opmerkingen. Mehrbod zal het komende jaar haar best doen om zoveel mogelijk leden actief te krijgen en heel veel leuke activiteiten te organiseren met de JS Zwolle.
Jonge Socialisten in de PvdA