Overtuigende zege bij PJO-debat Zwolle!

De Jonge Socialisten hebben het Zwolse PJO-debat overtuigend gewonnen na een finale tegen debaters van de JOVD

IMG_20170411_223849

Gisteren hebben de Jonge Socialisten een overtuigende zege binnengehaald bij het Zwols PJO-debat na een spannend einddebat met het team van de JOVD.

Na zes debatten, van vurig en emotioneel tot professioneel en inhoudelijk, had de jury besloten dat de JS en de JOVD allebei steengoede prestaties hadden neergezet, en niet konden beslissen welk team nou had gewonnen. De beste individuele debater, Wim Duitman van het CDJA, mocht toen een stelling bedenken waarmee de teams van de socialisten en de liberalen de degens mochten kruisen. In het lagerhuisdebat over kolencentrales dat volgde, hebben de Jonge Socialisten een overtuigende overwinning geboekt.

Felicitaties aan Wim van het CDJA voor het winnen van de categorie “beste individuele debater” als enige afgevaardigde van het CDJA. Dank aan de JOVD voor het organiseren en het soepele verloop van de avond, en dank aan alle deelnemers voor het neerzetten van een mooi debat!

Foto’s van deze gezellige debatavond zijn hieronder te vinden!

Categorieën: Activiteiten

Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
 

Actief worden binnen de Jonge Socialisten Zwolle? Neem nu contact op met het bestuur!

ik wil actief worden!
Jonge Socialisten in de PvdA