Nog een paar nachtjes slapen

De campagne in 24 foto’s

WhatsApp Image 2017-03-11 at 13.07.24

Nog een paar nachtjes slapen en dan is ie er hoor, de datum waar we allemaal op wachtten: 15 maart. Er wordt al maanden over gesproken en op gewacht, we hebben er 4 jaar naartoe gewerkt en daar komt het dan eindelijk: de verkiezingen.

Gisteren was weer een van die werkdagen, van 11 tot 4 waren we door heel Zwolle te zien. Van de Hortensiastraat tot de Cliviastraat en van de Iepenstraat tot de Thomas à Kempisstraat was Zwolle helemaal rood gekleurd, en dat was niet gelukt door de talloze vrijwilligers die de sociaaldemocratie een gezicht geven in de stad. Wij als Jonge Socialisten zijn dan ook blij dat we ook in Zwolle onze stempel hebben kunnen drukken op de campagne, zowel zelf als met de PvdA.

Dit bericht is dan ook een poging om alle vrijwilligers, JS of niet, die zich deze campagne hebben ingezet voor waar ze in geloven, in het zonnetje te zetten. En je weet wat ze zeggen: een foto zegt meer dan duizend woorden, dus wat dacht je van 24 foto’s?

Categorieën: Verslagen

Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
 

Actief worden binnen de Jonge Socialisten Zwolle? Neem nu contact op met het bestuur!

ik wil actief worden!
Jonge Socialisten in de PvdA