Jonge Socialisten prolongeren stadstitel PJO-debat

IMG-20171128-WA0076

Het is gelukt! We hebben onze titel geprolongeerd. Afgelopen april hebben we met een titanenteam van Pelle, Yannick en Jesse de titel “beste team” binnen kunnen slepen en gisteren is het weer gelukt om een beker mee naar huis te nemen, Jesse bleek de beste debater.

Mooie oneliners over Zwarte Piet werden niet gespaard in de discussie over roze overalls voor geweldplegers tegen homo’s en de nuance was ver te zoeken in sommige gevallen, maar toch is het een schitterend debat geworden tussen jongeren van de JOVD, Jonge Democraten, DWARS, CDJA en de Jonge Socialisten.

Naast de overwinning van de JS heeft de JOVD de prijs “beste team” binnen kunnen slepen: een troostprijsje. Het team bestaande uit Coen de Valk en Jack de Olde heeft de jury weten te overtuigen dat zij het beste team waren. Verder deden Romano Boshove en Jarno van Straaten mee namens DWARS, Felix Woudenberg namens de JD en een aantal roulerende CDJA’ers.

Gaan we de titel prolongeren? Zeker, volgende keer staat er namens JS Zwolle weer een Dream Team klaar #absolutewinnaars!

Politiek is geen wetenschap, zoals veel heren professoren zich verbeelden, maar een kunst

Otto von Bismarck

Categorieën: Activiteiten

Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
 

Actief worden binnen de Jonge Socialisten Zwolle? Neem nu contact op met het bestuur!

ik wil actief worden!
Jonge Socialisten in de PvdA