Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

mei 2018

Dag van de Arbeid 2018

1 mei om 10:00 - 12:30

De Dag van de Arbeid, 1 mei, komt ook weer dichterbij. Zoals elk jaar gaat PvdA Zwolle dat vieren. Wil je er ook bij zijn? Nou, goed dat je dit leest. Het begint om 10:00 en het eindigt om 12:30. Voor informatie kun je contact opnemen met het bestuur. Wees welkom!

Meer weten »

Jonge Socialisten Zwolle lopen mee met FNV op 1 mei!

1 mei om 14:00 - 17:00

Op 1 mei vieren we de Dag van de Arbeid en gaan we in Den Haag de straat op. Hoe meer mensen we die middag op de been krijgen, hoe krachtiger ons geluid zal zijn. Zorg dus dat je erbij bent! Kom samen met je collega’s, je gezin, je familie en je vrienden en demonstreer mee voor meer zekerheid en echte banen! FNV-leden reizen gratis met de trein. Meld je aan via nl.surveymonkey.com/r/0105facecorp

Meer weten »

Jonge Socialisten op Bevrijdingsfestival Overijssel 2018

5 mei om 09:00 - 18:00
Park de Wezenlanden, Park de Wezenlanden
Zwolle, Nederland
+ Google Maps

Het bevrijdingsfestival Overijssel is het grootste bevrijdingsfestival van heel Nederland, we gaan op 5 mei onze vrijheid vieren, en dat doen we met muziek! De Jonge Socialisten zijn natuurlijk weer van de partij! Oh en als we klaar zijn met hard werken voor de partij, gaan we natuurlijk zelf het festival op. Daarom stoppen we om 6 uur al lekker op de festivalboulevard. Neem dus je goede humeur mee!

Meer weten »
juni 2018

Vrijmibo juni

1 juni om 16:00 - 18:00

Elke maand gaan wij op de eerste vrijdag even lekker het eind van de week vieren in het Paard! Kom je ook?

Meer weten »

Algemene Ledenvergadering

27 juni om 20:00

Wow! Verrassing! Wéér is de algemene ledenvergadering op de 27e. En ze zeiden dat socialisten geen respect voor traditie hadden. #fakenews Oh ja, een serieuze beschrijving is misschien handig: Het einde van het bestuursjaar… wat is er gebeurd? Wat ging er goed, wat ging er slecht? Wat gaan we volgend jaar doen? Wie vormen samen het bestuur volgend jaar? Allemaal belangrijke vragen voor de algemene ledenvergadering van de Jonge Socialisten Zwolle.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
Jonge Socialisten in de PvdA